Logo Voetbalblog
PSV hoopt nog steeds op komst Berghuis

juli 2019 • Transfers

PSV hoopt nog steeds op komst Berghuis

Volgens het Eindhovens Dagblad heeft PSV zich nog niet neergelegd bij het mislopen van Steven Berghuis. De Eindhovenaren willen met de komst van Berghuis inspelen op een mogelijk vertrek van Hirving Lozano of Steven Bergwijn. Feyenoord wenst echter niet mee te werken aan een transfer van de 27-jarige Berghuis. 

PSV zou tussen de 8 á 9 miljoen euro over hebben voor de diensten van de aanvaller, maar krijgt tot op heden nul op het rekest van de Rotterdammers. Berghuis zelf zou niet onwelwillend tegenover een transfer naar de nummer twee van de Eredivisie staan. 

Mocht Feyenoord besluiten Berghuis niet te willen verkopen, dan zal Toon Gerbrands zich daarbij neerleggen, zo vertelde hij tegenover PSV TV. “John de Jong (technisch directeur, red.) zou vanmiddag met Feyenoord bellen over iets. Ik heb hem nog niet gesproken. Dan zou je denken: je bent directeur, je moet het weten. Maar ik las het ook op social media”.

“Dus ik ga straks even aan John de Jong vragen hoe dat gegaan is en of dat antwoord klopt. Om de twee uur wisselt de hele transfermolen waar we mee te maken hebben. Het gaat heel vaak zo dat het nu antwoord A is en straks antwoord B. Zo gaat dat heel vaak. Wij hebben niet met Feyenoord onderhandeld. Je informeert, dat doen ze bij ons ook heel vaak.”

Berghuis heeft nog een contract tot 2021 in de Kuip. In het afgelopen seizoen speelde hij 33 wedstrijden voor de Rotterdammers en kwam daarin twaalf keer tot scoren. 

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog