Logo Voetbalblog
Transfernieuwtjes: Buitink, Hudson-Odoi, Coutinho en Botteghin

juli 2019 • Transfers

Transfernieuwtjes: Buitink, Hudson-Odoi, Coutinho en Botteghin

SC Heerenveen is volop in de race om Thomas Buitink aan hun selectie toe te voegen. De jonge aanvaller brak vorig seizoen door bij Vitesse, maar lijkt alsnog andere oorden te willen opzoeken.  Na Jens Odgaard zou Buitink de tweede aanvallende versterking worden.

Copa América winnaar Dani Alves lijkt op weg naar de Engelse Premier League. De 36-jarige rechtsachter is momenteel zonder club en heeft de interesse gewekt van onder andere Manchester City, Arsenal en Tottenham.

Bayern München heeft Bejamin Henrichs overgenomen van AS Monaco. Der Rekordmeister was al langer op zoek naar een back-up speler voor rechtsachter Joshua Kimmich. Bayern zou rond de 35 miljoen euro betalen voor de ex-speler van Bayer Leverkusen.

Callum Hodson-Odoi staat nog steeds onder grote belangstelling van Bayern München. De club uit München heeft, ondanks eerdere afgeslagen biedingen, een nieuw bod van 50 miljoen euro gedaan. In Londen wordt Hudson-Odoi gezien als een toptalent voor de toekomst die ze ten alle kosten willen behouden.

Volgens Transfer MLS is Ajax geïnteresseerd in Frankie Amaya. De middenvelder speelt in de Amerikaanse MLS voor FC Cincinatti. Bij de nieuwe franchise in de MLS heeft de 18-jarige Amaya reeds meerdere wedstrijden mogen spelen en wordt hij gezien als een opkomend talent.

Volgens de Engelse krant The Sun zou Philippe Coutinho dicht bij een terugkeer naar Liverpool staan. De Reds verkochten de technicus anderhalf jaar geleden aan FC Barcelona. Een succesverhaal zou het echter nooit worden voor de Braziliaan. Liverpool zou de speler eerst willen huren.

Eric Botteghin kan aan zijn laatste weken bij Feyenoord bezig zijn. De 31-jarige centrale verdediger speelt sinds 2007 voor verschillende Eredivisieclubs zoals PEC, NAC en Vitesse, maar zou nu kunnen terugkeren naar Brazilië. Koploper van de Braziliaanse competitie, Palmeiras, heeft interesse in de verdediger.

FC Twente is druk bezig op de transfermarkt. Na het aantrekken van Pleguezuelo, Verhaegh, Zekhnini en Selahi hebben de Tukkers nu Georgisch international Aburjania en Japans talent Nakamura in het vizier.
De promovendus in de Eredivisie zouden de Georgiër Aburjania voor twee jaar huren van Sevilla en Nakamura overnemen van Gamba Osaka.

 

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog