Logo Voetbalblog
Transfernieuwtjes: Van de Beek, Aké, Robben en Isak

juni 2019 • Transfers

Transfernieuwtjes: Van de Beek, Aké, Robben en Isak

Alexander Isak staat voor een transfer naar Real Sociedad. Volgens de Spaanse krant Mundo Deportivo staat de felbegeerde spits al langer in de belangstelling van de club uit San Sebastian. Met de overgang zou een bedrag van 10 miljoen euro gemoeid zijn.

Volgens ESPN is Atletico Madrid doelman Jan Oblak ontevreden over de ambities van de club. Na het vertrek van sterspelers Antoine Griezman, Diego Godin, Felipe Luis en Lucas Hernandez vreest de Sloveense doelman dat de club volgend seizoen niet kan meedoen om de prijzen. Oblak zelf wilt van de situatie gebruik maken om zijn droomtransfer naar Manchester United in een stroomversnelling te zetten.

De Engelse krant The Sun meldt dat David Beckham niemand minder dan Antonia Valencia naar Inter Miami wilt halen. De ex-speler van onder andere Manchester United, Real Madrid, AC Milaan en PSG heeft zijn eigen voetbalclub opgericht dat vanaf volgend seizoen in de MLS zal spelen. Hij ziet in Valencia één van de steunpilaren van zijn team.

Portugees international Bruno Fernandes staat dicht bij en overstap naar Manchester United. United troeft met de transfer aartsrivaal City af. De Red Devils betalen voor de speler 70 miljoen pond.

Arjen Robben zou volgens sportkrant Fanatik voor 1 of 2 seizoenen aan de slag kunnen bij Besiktas. De 35-jarige vleugelspeler legt aanbiedingen van PSV, FC Groningen en de MLS langs zich neer.

Volgens La Gezzetta dello Sport staan de Belg Dennis Praet en de Deen Joachim Andersen dicht bij een overstap naar Arsenal. Andersen heeft in het verleden bij FC Twente gespeeld en zou samen met Praet voor 50 miljoen euro de overstap naar Londen kunnen maken.

De Telegraaf maakt melding dan Donny Van de Beek zijn zinnen heeft gezet op een transfer naar de Premier League. Volgens Marcel van der Kraan zijn de droombestemmingen Tottenham Hotspur of Manchester United. Van de Beeks zaakwaarnemer bevestigd aan het Engelse talkSPORT de intenties van zijn cliënt.

PSV is naarstig op zoek naar een vervanger voor Hirving Lozano en Steven Bergwijn. Beide spelers worden verwacht het Philips-stadion te verlaten deze zomer.De Eindhovense club ziet in RB Leipzig speler Bruma een waardige vervanger. Twee jaar geleden viste PSV al eens achter het net, toen maakte de Portugees voor 15 miljoen de overstap van Galatasaray naar Leipzig.

Tottenham Hotspur jaagt op Nathan Aké. Volgens The Sun volgt de club uit Londen de situatie van de Nederlands international op de voet. De Spurs zouden bereid zijn een bod van 45 miljoen euro uit te brengen voor Aké.

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog