Logo Voetbalblog
3 redenen om betting sites met elkaar te vergelijken

maart 2022 • Voetbalnieuws

3 redenen om betting sites met elkaar te vergelijken

Wie wil wedden op sportwedstrijden richt zich tot een betting site. Zo’n site staat ook wel bekend als een bookmaker. Het is vandaag de dag niet bepaald lastig meer om bookmakers te vinden. Sinds de openstelling van de online kansspelmarkt in Nederland per 1 oktober 2021 kun jij je namelijk bij een groot aantal bookmakers registreren. Maak nooit een account aan bij de eerste de beste bookmaker, maar vergelijk eerst. Waarom? In deze tekst zetten wij 3 redenen om betting sites te vergelijken op een rijtje.

1. Quoteringen kunnen (sterk) verschillen
Aan weddenschappen op sportwedstrijden hangt een quotering. Dit getal geeft aan hoeveel keer je jouw inzet wint als je de betreffende weddenschap afsluit. Heb je een sportwedstrijd gevonden met een quotering van 2.00 en zet je hier 10 euro op in? Dan win je 20 euro bij een juiste voorspelling. De quotering en jouw inzet worden namelijk met elkaar vermenigvuldigd.

Veel Nederlanders denken dat de quoteringen van bookmakers niet veel van elkaar verschillen. Zij maken immers gebruik van speciale algoritmes om de kans op een bepaalde uitkomst te berekenen. De quoteringen kunnen dicht bij elkaar liggen, maar er zijn ook regelmatig (grote) verschillen te zien. Reden genoeg om betting sites met elkaar te vergelijken. Door zo’n vergelijking te maken weet je binnen de kortste keren welke bookmaker de beste quoteringen biedt. Wil je hier zelf niet veel tijd in steken? Richt je dan tot https://www.bet-sites.nl. Hier vind je een overzicht van betting sites die over een vergunning beschikken.

2. Bonussen zijn niet overal hetzelfde
Sommige Nederlanders vergelijken betting sites alleen met elkaar om de hoogste quoteringen te vinden. Toch is dit niet de enige reden om een vergelijking te maken. Nee, want door te vergelijken ontdek je ook dat de bonussen niet overal hetzelfde zijn. Er kan bijvoorbeeld verschil zitten in de hoogte van het percentage dat je over een eerste storting als bonusgeld ontvangt. Veel bookmakers bieden een 100% stortingsbonus aan, maar er zijn ook betting sites waar je profiteert van een stortingsbonus van 150% of 200%. Vergelijk je bookmakers met elkaar? Dan komen deze verschillen binnen de kortste keren aan het licht. Dit helpt je uiteindelijk om de beste betting sites van Nederland te vinden.

3. Inzet- en stortingslimieten
Betting sites verschillen niet alleen in quoteringen en bonussen van elkaar. Nee, want je kunt ook te maken krijgen met inzet- en stortingslimieten. Heb je meerdere weddenschappen achter elkaar gewonnen? Dan kan een bookmaker jou een strotingslimiet opleggen. Je kunt in dat geval mogelijk minder inzetten dan je van plan bent. Vergelijk je bookmakers met elkaar? Dan komen dergelijke voorwaarden vaak direct aan het licht. Dit geldt ook voor eventuele stortingslimieten. Als betting sites met dergelijke limieten werken, kun je mogelijk minder geld storten dan je van plan bent.

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog