Logo Voetbalblog
Amrabat vervolgt loopbaan bij Feyenoord
© Pro Shots

juni 2017 • Voetbalnieuws

Amrabat vervolgt loopbaan bij Feyenoord

Dat melden beide clubs via de officiële kanalen. Amrabat zal met rugnummer 21 te zien zijn in het shirt van de Rotterdammers. Afgelopen seizoen speelde de middenvelder 34 wedstrijden voor de Domstedelingen, waarin hij eenmaal trefzeker was.

De Nederlandse landskampioen betaalt volgens het AD ruim vier miljoen euro voor de Marokkaans international.

“Sofyan is een zeer talentvolle speler, met naast voetballende ook grote fysieke kwaliteiten. Mede daarom is hij een speler die bij Feyenoord past. Wij zijn ervan overtuigd dat hij van toegevoegde waarde is voor onze selectie en in de toekomst nog een enorme groei kan doormaken”, reageert technisch directeur Martin van Geel op de website van Feyenoord.

“Sofyan heeft afgelopen seizoen zijn kans in het eerste elftal gepakt en zich vervolgens in rap tempo doorontwikkeld”, zegt technisch manager Erik ten Hag op de website van de Domstedelingen. “Zijn debuut in de nationale ploeg van Marokko was een kroon op het werk.”

“De stap naar Feyenoord ziet Sofyan als een goede volgende in zijn loopbaan. Ik heb er vertrouwen in dat hij slaagt in zijn missie in De Kuip en we kunnen er bij FC Utrecht trots op zijn dat we andermaal laten zien dat we talenten ontwikkelen voor de nationale en internationale top.”

 

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog