Logo Voetbalblog
Bekijk de kwartfinales van het WK vanuit het buitenland

december 2022 • Voetbalnieuws

Bekijk de kwartfinales van het WK vanuit het buitenland

Na de achtste finales is het tijd voor de kwartfinale van het WK 2022 in Qatar. Bij de laatste acht zitten nog vijf landen uit Europa, twee landen uit Zuid-Amerika en één Afrikaans land.

De ontknoping van het WK nadert, kijk jij alle duels in de kwartfinales? De duels staan aanstaande zaterdag en zondag op het programma. Beide dagen staat er zowel om 16.00 uur als om 20.00 uur Nederlandse tijd een wedstrijd op het programma.

Ben je tijdens deze duels in het buitenland en wil je ze toch bekijken met Nederlands commentaar? Zorg dan voor een goede VPN voor het WK en kijk live naar alle kwartfinale duels.

 In de achtste finale duels maakten enkele landen grote indruk en vielen andere landen wat tegen. Het Nederlands elftal won weliswaar met 3-1 van de VS, maar toch was er kritiek na afloop. Het spel was saai en hield niet echt over. Is het genoeg om in de kwartfinale te winnen van Argentinië? De Argentijnen op hun beurt wonnen van Australië, dat nog dichtbij een verlenging kwam.

Aan de kant van Oranje in het schema zagen we verder dat Kroatië het lastig had tegen Japan en zelfs penalty’s nodig had. Brazilië, hun tegenstander in de kwartfinale, overliep vooral in de eerste helft Zuid-Korea volledig. In de tweede helft namen ze gas terug, maar met een 4-0 voorsprong bij rust mocht dat ook natuurlijk.

Aan de andere kant van het schema maakte zowel Frankrijk als Engeland indruk in hun duels tegen respectievelijk Polen en Senegal. Zij mogen in een onderling duel uitmaken wie er naar de halve finale gaat.

Tijdens de laatste twee duels liet Portugal niets heel van tegenstander Zwitserland. Marokko stuntte tegen Spanje door na penalty’s door te gaan naar de kwartfinale. Spanje wist geen enkele strafschop raak te schieten. In de kwartfinale gaan Marokko en Portugal strijden voor een plekje in de halve finale, waarin Engeland of Frankrijk wacht.

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog