Logo Voetbalblog
Beleef de Premier League zelf!

februari 2016 • Voetbalnieuws

Beleef de Premier League zelf!

Waar Nederland al wordt beschouwd als een écht voetballand, gaan ze in Engeland nog een stapje verder. Niet raar aangezien Engeland de bakermat is van het hedendaagse voetbal.

In de grootste competities van Europa wordt grof geld verdiend en uitgegeven. Echter zijn er in de meeste van deze competities maar vier of vijf clubs die echt genoeg geld hebben om de duurste spelers aan te trekken. De Premier League is een ander verhaal. Door onder andere het televisiegeld en de rijke eigenaren is het budget van de meeste Premier League clubs onvoorstelbaar groot. Daarom is het ook niet te voorspellen wie er aan het begin van de competitie met het kampioenschap vandoor gaat, omdat elke club kwaliteitsspelers kan aanschaffen. De kansen liggen dus gelijk. Ondanks het geld is voetbal in Engeland emotie, strijd en passie.   

Maar hoe maak je een voetbalreis naar Engeland? Er zijn verschillende aanbieders met reizen naar de Premier League. De meest voor de hand liggende manier is per vliegtuig, maar een reis per cruiseferry is ook een optie.  Zo biedt DFDS  voetbalreizen aan naar wedstrijden van Newcastle United, Sunderland of Manchester City. 

Met de Nederlandse inbreng bij Newcastle United is deze wedstrijd populair bij Nederlandse voetbalfans. Tevens is het St. James park een spectaculair stadion die je zeker een keer gezien moet hebben. Aartsrivaal Sunderland voetbalt een stukje verderop en heeft één van de grootste stadions van de Premier League en de trouwste fans. Sfeer gegarandeerd dus. Een potentiele kampioen aan het werk zien? Kies dan voor een voetbalreis naar Manchester City. Zie live de beste afmaker van de Premier League, Sergio Aguëro, en de rest van het sterrenteam uit Manchester.

Je kan je voetbalreis aanvullen met een extra nachtje in Newcastle of twee nachten in Manchester. Het nachtleven in Engeland is natuurlijk een feest – en ervaring – op zich en maakt je reis compleet.

Check voor alle things-to-do de websites van Newcastle en Manchester.

Zin gekregen in een voetbalreis en je vrienden opgetrommeld? Scoor dan snel je tickets en kies je team naar keuze. Gegarandeerd en topwedstrijd én topervaring!

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog