Logo Voetbalblog
Deze topscorers kun je in de gaten houden voor het WK
© Pro Shots

november 2022 • Voetbalnieuws

Deze topscorers kun je in de gaten houden voor het WK

Het gaat nu echt bijna gebeuren: het wereld kampioenschap voetbal in Qatar gaat bijna beginnen. Dat betekent dat we weer op het puntje van de stoel kunnen gaan zitten en kunnen genieten van de mooiste doelpunten en spannende wedstrijden. Maar welke voetbalspelers kun je het best in de gaten houden? Bijvoorbeeld omdat je wilt weten wie de topscorer van dit WK gaat worden.

Geliefde topscorers

Ieder WK deelt de FIFA een mooie prijs uit: de Gouden Schoen. Deze is bedoeld voor de beste topscorer van het WK. Zeker als je gaat wedden op voetbalwedstrijden en kans wilt maken op een mooie online casino bonus. Daarom hebben we een lijstje gemaakt van een paar kanshebbers.

Neymar

Eén van de spelers die ieder WK meteen opvalt, is Neymar. Het Braziliaanse voetbalelftal heeft – zoals gebruikelijk – veel sterren, maar Neymar is toch wel de grote ster van het elftal. Het is een aanvaller die momenteel speelt bij de topclub Paris Saint-Germain. Hij is dan ook één van de duurste voetballers aller tijden. Zijn huidige club legde maar liefst 222 miljoen euro voor hem neer! We hebben dan ook torenhoge verwachtingen dit WK van Neymar.

Lukaku

Wordt 2022 het jaar van Romelu Lukaku? Het zou maar zo kunnen. Deze voetballer is een vaste naam als het om internationaal voetbal gaat. Lukaku speelt voor de Rode Duivels (het Belgische elftal) en dat elftal kwam zonder al te veel moeite de kwalificatierondes door. De spits werkt inmiddels voor Chelsea en is zeker een speler om in de gaten te houden. Opvallend is dat er geen enkele andere Belgische speler is die zo vaak scoort. Daarom nemen we hem voor de zekerheid toch maar op bij het rijtje van kanshebbers.

Lewandowski

De Poolse sterspeler Robert Lewandowski is er zeker één om in de gaten te houden. Polen was sterk in de kwalificatiereeks en dat had het land vooral aan deze speler te danken. Momenteel speelt Lewandowski voor Bayern Munchen, waar hij het net van de goal goed weet te vinden. Polen moet wel wat vaart achter het toernooi zetten om deze Poolse speler zijn Gouden Schoen te bezorgen.

Ronaldo

We kunnen natuurlijk niet om Cristiano Ronaldo heen. Momenteel heeft de speler van Manchester United wel wat problemen met gezag, en dan vooral met Erik ten Hag. Maar hij scoorde het afgelopen seizoen behoorlijk vaak en is nog steeds erg geliefd onder zijn supporters. In 2016 wist Portugal het Europees Kampioenschap binnen te slepen, dus zouden we zeggen dat niet alleen Ronaldo, maar heel Portugal een goede kanshebber is voor dit WK.

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog