Logo Voetbalblog
Dit zijn de favoriete teams voor het winnen van het WK 2022

november 2022 • Voetbalnieuws

Dit zijn de favoriete teams voor het winnen van het WK 2022

We zijn nu halverwege het Wereld Kampioenschap voetbal 2022 en daarmee krijgen we meer inzicht in welke landen de grootste kans hebben om de beker mee naar huis te nemen. Inmiddels zijn de favoriete teams lichtelijk verschoven. Zo scoort voornamelijk Brazilië erg goed. Zou Brazilië het niet lukken om de finale te winnen, dan zou de winst volgens de wedkantoren zomaar naar Argentinië kunnen gaan. Ook titelverdediger Frankrijk weet nog steeds hoog te scoren. Nederland staat momenteel op een 7e plaats.

Deze teams maken de meeste kans

Als je gaat wedden op het WK voetbal, is het belangrijk om te weten welke landen de meeste kans maken. Doordat de meeste online bookmakers live betting ondersteunen, kun je tijdens het WK je weddenschappen nog veranderen. Nadeel is wel dat je dan minder maal je inzet krijgt uitgekeerd. Maar het kan ook lonen om voor de zogeheten underdog te gaan. Je zou tijdens dit WK gebruik kunnen maken van de vele promoties die aangeboden worden. Benieuwd naar alle legale online casino waar je kan sport wedden? Op GratisGokken.nl krijg een overzicht van de legale bookmakers waar veilig kan online gokken met echt geld.

Brazilië

Brazilië maakt de grootste kans om het WK voetbal te winnen. Bij de bookmakers is dit land de grote favoriet. Je krijgt daarom maar vijf keer je inzet terug als dit land inderdaad het WK weet te winnen. Inmiddels heeft Brazilië dit WK wel al laten zien wat het land waard is. Tijdens de kwalificatiewedstrijden liet het land al zien dat Neymar een voetballer van wereldformaat is. In Groep G won het land de openingswedstrijden tegen Servië en Zwitserland.

Argentinië

Een ander Zuid-Amerikaans land dat een grote kans maakt, is Argentinië. Dit land staat nu op de tweede plek met een odd van 7.5 keer de inzet. Tijdens het WK wist het land wel al aanzien te vergaren door een goede overwinning op Mexico, met dank aan Lionel Messi.

Frankrijk

Frankrijk is het eerste Europese land dat kans maakt op de winst van het WK. Ook hier geldt een beloning van 7.5 keer de inzet. ‘Les Bleus’ werden de vorige keer wereldkampioen en hopen de titel te prolongeren. Het wordt dan de derde keer dat het land wereldkampioen wordt, net als Italië en Brazilië. De Fransen zijn wel al sterk begonnen met een 4-1 overwinning op Australië en een 2-1 winst op Denemarken. Het land gaat daarom zeker door naar de zestiende finales.

Engeland

De Engelsen staan vierde in de rij om wereldkampioen te worden. De eerste wedstrijd in Qatar eindigde in teleurstelling. Het land speelde gelijk tegen de Verenigde Staten. De mannen van trainer Gareth Southgate waren daarover flink teleurgesteld, maar ze zouden nog het een en ander recht kunnen trekken.

Wedden op Nederland

Een beetje trots blijven we wel op Nederland. Maar de kans op de overwinning is niet al te groot. Als je op Nederland wedt en ons land weet te winnen, krijg je 14 keer je inzet terug. De eerste wedstrijd tegen Senegal werd door de mannen van Van Gaal laat in de wedstrijd gewonnen met 2-0. Tegen Ecuador speelden we met 1-1 gelijk. Op Nederland wedden is voor ons Nederlanders vaak het aantrekkelijkst, gezien de meeste Nederlanders toch ook voor Nederland zijn.

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog