Logo Voetbalblog
Go Ahead huurt Heerenveen-goalie
© Pro Shots

juni 2017 • Voetbalnieuws

Go Ahead huurt Heerenveen-goalie

Dat meldt Go Ahead via de officiële kanalen. Sinds 2014 staat De Fockert onder contract in Friesland. Afgelopen seizoen werd hij verhuurd aan VVV-Venlo, waarmee de goalie kampioen van de Jupiler League werd.

De keuze voor Go Ahead is voor de 22-jarige De Fockert weloverwogen: “Twee redenen waren daarbij het belangrijkst. Eén: ik ken Go Ahead Eagles als een geweldige club met een mooie aanhang. In het seizoen 2014/15 zat ik op de bank tijdens Go Ahead Eagles-Heerenveen en ik was als Heerenveen-speler onder de indruk van de sfeer. En daarin was ik niet de enige, kan ik je zeggen. Zoiets herinner je je als Go Ahead Eagles dan deze zomer belt.”

“De Andere reden is de echt uitstekende gesprekken die ik heb gehad met Leon Vlemmings, Dennis Bekking en keeperstrainer Sjoerd Woudenberg”, vertelt de doelman op de clubwebsite. “Ik had al langer goed contact met Sjoerd. We hebben echt een klik. Ik ben een heel gepassioneerde doelman, die op een positief obsessieve manier met zijn vak bezig is. Daarin match ik met Sjoerd, die ook houdt van hard trainen.”

Woudenberg is blij met de komst van De Fockert: “Ik zie in hem een zeer talentvolle keeper. Voor keepersbegrippen is hij nog jong, maar heeft bij VVV-Venlo en in de nationale jeugdteams de nodige ervaring opgedaan.”

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog