Logo Voetbalblog
Immers keert terug bij oude liefde
© Pro Shots

juli 2017 • Voetbalnieuws

Immers keert terug bij oude liefde

In 2007 maakte Immers zijn debuut in het betaalde voetbal als speler van ADO. De 31-jarige Hagenaar vertrok in 2012 naar Feyenoord, waarna hij via Cardiff City in januari bij Club Brugge belandde.

Daar werd vorige maand zijn contract ontbonden. “Met Lex halen we een uitstekende voetballer in huis. Ook als mens past Lex natuurlijk perfect bij deze club”, aldus manager voetbalzaken Jeffrey van As op de clubwebsite.

“Hij bezit de mentaliteit die bij ADO Den Haag hoort; passie, strijd en Haagse bluf. Supporters waarderen dat zeer in hem. Lex heeft de afgelopen jaren heel veel ervaring opgedaan, die bij ons absoluut van pas zal komen.”

“Bijkomend voordeel is dat Lex de club al goed kent. En hij is uiteraard een geweldig uithangbord voor ADO Den Haag. We kijken uit naar twee mooie jaren”, besluit Van As.

Immers is in zijn nopjes met de terugkeer naar Den Haag. “Het is altijd een droom geweest weer terug te keren bij ADO Den Haag. Het was wel eerder dan verwacht, maar ik ben er niet minder blij om. Toen ADO Den Haag bij mij aanklopte, hoefde ik niet lang na te denken. Ik hoop dat mijn komst een boost geeft aan de hele club. En ook richting eventuele nieuwe spelers. Ik wil, net als in mijn vorige periode, weer veel mooie momenten gaan beleven.”

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog