Logo Voetbalblog
‘Het is op mijn lijf geschreven, helemaal!’
© Pro Shots

maart 2016 • Voetbalnieuws

‘Het is op mijn lijf geschreven, helemaal!’

Dat vertrek lijkt erg goed uit te pakken, Immers voelt zich helemaal thuis in de Championship en krijgt veel lof. ”Ik denk dat iedere voetballer het leuk vindt om zoveel complimenten te krijgen. Het is even wat anders dan ik gewend ben in Nederland”, aldus Immers tegenover de Telegraaf.

Het voetbal wat in de Championship wordt gespeeld past goed bij Immers. “Het is op mijn lijf geschreven, helemaal!”, aldus de enthousiaste aanvallende middenvelder. “In de Championship is het iets minder technisch en tactisch dan bij Feyenoord, maar er wordt meer loopwerk van je gevraagd en fysiek moet je aan de bak om veel kopduels te winnen. Door mijn achtergrond bij Feyenoord voel ik dat ik een meerwaarde kan zijn voor de ploeg als het in wedstrijden meer op positiespel of tactiek aankomt.” Vertelt Immers.

Ondanks dat hij dit seizoen bijna niet gespeeld heeft, is hij hartstikke fit. “De trainer zat van de week naar mijn statistieken uit de wedstrijden te kijken. Ze zagen dat ik in de laatste duels 13 kilometer per wedstrijd had gelopen, waarvan ook nog 2000 meter high intensity, bijna sprinten.” Aldus de topfitte Immers.

Of hij bij Cardiff City blijft is nog maar de vraag, hij staat tot 2017 onder contract bij Feyenoord en de The Bluebirds zitten ook nog met een transferverbod.

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog