Logo Voetbalblog
Oranje-spelers melden zich weer in Noordwijk
© Pro Shots

maart 2016 • Voetbalnieuws

Oranje-spelers melden zich weer in Noordwijk

De spelers kwamen één voor één aan bij het hotel in Noordwijk, waar vooral Timo Letschert opviel met zijn auto, een prachtige BMW. Helaas bleek deze prachtige bak niet van hemzelf te zijn maar van zijn zaakwaarnemer. De opvallende BMW was echter niet de enige mooie auto uiteraard.

De overige spelers kwamen even later ook in hun eigen auto’s, of die van een vriend of familielid richting het hotel waar Oranje verblijft. Eén van hen was Rick Karsdorp, die verrast was door zijn selectie. Hij werd gewoon lekker afgezet door zijn vader. De speler van Feyenoord hoopt op speeltijd. “Ik kan niet zeggen of ik kan rekenen op speeltijd maar ik hoop het wel natuurlijk.”

Jammer dat Jürgen Locadia zich overigens geblesseerd afmeldde gisteren. De PSV’er staat ook bekend om zijn fijne auto, die hij vol trots showde. De gouden Porsche spreekt zeer tot de verbeelding in zijn thuisstad Eindhoven. Locadia zelf zei over zijn opvallende auto. “Niemand neemt het risico om een gouden auto te nemen, laat mij dan maar de eerste zijn die dat wel doet”, aldus de PSV’er, die erom bekend staat nogal wat boetes te pakken.

Memphis Depay liet, uiteraard, ook weer van zich spreken met een opvallende outfit. Het was niet persé zijn wagen die opviel, maar vooral zijn camouflagepak dat hij droeg. De spraakmakende speler van Manchester United viel eerder al op met onder meer een hoed.

Bekijk ook deze websites: Autoonderdelen24 & Passat GTE

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog