Logo Voetbalblog
Poki lanceert officiële Pelé game!

november 2016 • Voetbalnieuws

Poki lanceert officiële Pelé game!

Bij dit spel draait het maar om één ding: het maken van doelpunten op de meest creatieve manieren. In de eerste levels gaat het alleen tussen jou en de doelman, echter staan er in hogere levels ook verdedigers in de weg. Toch zul jij – ongeacht de tegenstand – moeten scoren om het volgende level vrij te spelen. En hoe verder jij de bal in de doek van het doel weet te schieten, des te meer munten jij verdient.

Met de munten kun je vervolgens bepaalde skills kopen die je helpen de levels uit te spelen. De vlam bijvoorbeeld. Met deze skill kun je verdedigers die in de weg staan gewoon uit de weg vlammen! Echter kosten deze extra’s uiteraard munten, dus kun je niet elk schot er een gebruiken.

Hoe hoger de levels, des te meer het aankomt op precisie. Je zult niet altijd genoeg munten hebben om skills in te zetten dus het komt voornamelijk aan op hoe goed jij kunt mikken. Daarnaast moet je uiteraard ook rekening houden met bewegende factoren, zoals de verdedigers of een dansende doelman. De eerste levels lijken een piece-of-cake, maar zodra je een aantal levels hebt gehad – en het spel helemaal begrijpt – begint de uitdaging pas echt.

Denk jij dat je het in je hebt om ver te komen in deze game? Download hem dan nu! Voor de iOS versie klik je hier en de Andriod versie vind je hier. Op de PC game je deze game door even hier te klikken. Veel succes!

 

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog