Logo Voetbalblog
Robben maakt per direct einde aan voetballoopbaan
© Pro Shots

juli 2019 • Voetbalnieuws

Robben maakt per direct einde aan voetballoopbaan

Geen avontuur in Amerika of China, geen terugkeer bij PSV of FC Groningen. Nee, Arjen Robben heeft per direct een punt gezet achter zijn voetballoopbaan. Dat melden verschillende media.

“Ik heb de afgelopen weken vooral heel veel nagedacht. Zoals iedereen weet heb ik na mijn laatste wedstrijd voor Bayern München bewust de tijd genomen om een weloverwogen beslissing te nemen over mijn toekomst. En ik heb besloten om een punt te zetten achter mijn carrière als profvoetballer”, laat de 35-jarige aanvaller weten aan de NOS.

Volgens Robben is het ‘zonder twijfel de moeilijkste beslissing die ik in mijn loopbaan heb moeten nemen’. “Een beslissing waarbij “hart” en “verstand” met elkaar in botsing kwamen.”

Hij vervolgt: “De liefde voor het spelletje en de overtuiging dat je nog steeds de hele wereld aankan, tegenover de realiteit dat niet altijd alles loopt zoals je zou willen en je niet meer dat jochie van 16 bent, dat nog geen idee had wat een blessure inhield. “

Momenteel is Robben fit en gezond. “En als liefhebber van vele andere sporten wil ik dit voor de toekomst graag zo houden. Stoppen doe ik dus definitief, maar het is goed zo”, zegt de oud-international.

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog