Logo Voetbalblog
Toekomst Robben nog altijd onzeker
5:1 Tor, Jubel Torschuetze Arjen Robben (Bayern) Muenchen, 18.05.2019, Fussball Bundesliga, FC Bayern Muenchen - Eintracht Frankfurt 5:1

mei 2019 • Voetbalnieuws

Toekomst Robben nog altijd onzeker

Het is nog altijd onduidelijk wat Arjen Robben volgend seizoen gaat doen. Robben speelde afgelopen weekend zijn laatste wedstrijd voor Bayern München, nadat hij eerder bekend maakte München na dit seizoen te verlaten. In gesprek met NOS laat de aanvaller weten uiterlijke volgende week een beslissing te nemen over zijn toekomst. 

Robben geeft in het interview aan de afgelopen maanden meerdere aanbiedingen te hebben ontvangen. “Er is interesse vanuit Nederland en daarbuiten. Ik heb nog met niemand om de tafel gezeten”, aldus de 96-voudig Oranje international. “Of ik een deadline heb gesteld? Ik wil het eigenlijk deze of volgende week bekendmaken. Door mijn blessure heb ik het voor mij uitgeschoven, maar ik mag het nu niet langer voor mij uit gaan schuiven.”

Ook het stoppen met voetbal is voor de 35-jarige aanvaller een serieuze optie. “De veiligste optie is stoppen. Op het moment dat je doorgaat, moet je kijken hoe je dat zo goed mogelijk gaat invullen.” Mocht de aanvaller daadwerkelijk de schoenen aan de wilgen hangen, dan is het niet onwaarschijnlijk dat Robben met zijn gezin in Duitsland blijft wonen. “Je bent nu tien jaar in München, dat is een behoorlijk lange tijd. Twee van mijn kinderen zijn hier geboren. Alles klopt hier. Om dan voor mij dan nog een keer een move te maken… Dan pak je wel het hele spul op om misschien één of twee jaar ergens anders heen te gaan.”

Arjen Robben speelde tien seizoenen voor Bayern München en werd acht keer kampioen met de Duitse recordkampioen. Robben kwam eerder uit voor FC Groningen, PSV, Chelsea en Real Madrid.

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog