Logo Voetbalblog
Update: Feyenoord bevestigt nieuw contract Vilhena
© Pro Shots

juni 2016 • Voetbalnieuws

Update: Feyenoord bevestigt nieuw contract Vilhena

De middenvelder sloeg eerder nog meerdere aanbiedingen van de Rotterdammers af, maar volgens het Algemeen Dagblad tekent Vilhena momenteel een nieuw tweejarig contract.

Veel buitenlandse clubs waren geïnteresseerd in de kersverse international, maar geen aanbieding kon hem overtuigen. Onder meer Leicester City, Internazionale en FC Porto waren naar verluidt in de race. Feyenoord trekt nu echter aan het langste eind en houdt de middenvelder in De Kuip.

Update 13.09 uur:

Feyenoord heeft bevestigd dat Tonny Vilhena toch heeft besloten om langer bij de club te blijven. De middenvelder wees eerdere aanbiedingen van de Rotterdammers af, maar heeft vlak voor het aflopen van zijn contract toch gekozen voor een langer verblijf.

De club laat weten dat de ultieme aanbieding die Feyenoord Vilhena voorlegde hem toch heeft overtuigd. “Wij zijn heel blij dat Tonny ervoor heeft gekozen bij Feyenoord te blijven”, aldus technisch directeur Martin van Geel op de website van de Rotterdammers.

“Het was voor iedereen ontzettend jammer om te zien dat een zelf opgeleide speler transfervrij leek te vertrekken, terwijl wij en Tonny zelf ervan overtuigd zijn dat hij hier onder trainer Giovanni van Bronckhorst nog stappen maken maken en van grote waarde kan zijn voor Feyenoord”, vervolgt Van Geel.

“De gesprekken zijn altijd op een goede en respectvolle wijze verlopen. We zijn blij dat we met elkaar alsnog een akkoord hebben bereikt”, besluit de technisch directeur.

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog