Logo Voetbalblog
Van der Heijden is held op school
© Pro Shots

februari 2016 • Voetbalnieuws

Van der Heijden is held op school

De 18-jarige spits van ADO Den Haag beleefde een droomdebuut. Hij scoorde twee keer en was daarmee dé belangrijke man tegen Excelsior. Het feest was maandagochtend nog niet voorbij voor Van der Heijden.

De jongeling moest maandag gewoon weer naar school en tegen ADO-tv laat hij het volgende hierover weten: “Het was heel hectisch allemaal. Ik was iets te laat, half negen. Mijn docent zei: we gaan lekker jouw goals terugkijken. Dat was leuk met al die jongens erbij. Mijn klasgenoten gingen allemaal klappen toen ik binnenkwam.”

De telefoon van de aanvaller staat sinds zondagavond roodgloeiend. “Ik heb echt veel berichtjes gehad”, zegt hij tegen ADO-tv. “Maar op een gegeven moment moet je kappen met bekijken en reageren, want ik moest vandaag ook gewoon weer trainen.”

Van der Heijden besluit met een paar mooie woorden voor de ADO-fans: “Ik heb mijn goals al heel wat keren terug gezien. Ik kan het niet vaak genoeg zien. Zo belangrijk, in dat stadion, met al die grote jongens – want voor mij zijn het nog steeds de grote jongens – om je heen, kan niet beter. Ik hoop dit seizoen nog vaker bij de selectie te zitten en wat minuten te maken. Een vol ADO-stadion, dat lijkt me heel mooi.”

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog