Logo Voetbalblog
“We moeten ons kapot schamen”
© Pro Shots

augustus 2016 • Voetbalnieuws

“We moeten ons kapot schamen”

Laagvlieger FC Arouca leek op voorhand een prettige tegenstander, maar de Portugezen bleken veel te stug voor de Almeloërs.

Heracles kreeg in de return de rekening gepresenteerd voor de knullige uitgoal die vorige week werd weggegeven. Omdat het aan een 0-0 genoeg had trok Arouca zich terug en de ploeg van John Stegeman kon die muur niet slechten.

De verslagenheid was na afloop groot bij spelmaker Iliass Bel Hassani. “We moeten ons kapot schamen richting onze supporters”, gaf hij voor de camera’s van FOX Sports aan. “Dit is een grote domper voor ons. We hadden nog wel zo’n goed gevoel. We wilden echt laten zien dat we beter zijn dan Arouca. Het leek wel alsof we vanaf de eerste minuut met spanning speelden, want we bleven ver onder ons niveau.”

De middenvelder vervolgde: “Het ging wel iets beter in de tweede helft, maar eigenlijk is de echte scherpte er de hele wedstrijd niet geweest. We verloren veel duels en waren heel slordig aan de bal. In feite hebben wij Arouca sterker gemaakt dan ze daadwerkelijk zijn.”

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog