Logo Voetbalblog
Wie wordt er kampioen zondag?
© Pro Shots

mei 2017 • Voetbalnieuws

Wie wordt er kampioen zondag?

Feyenoord kreeg gisteren een eerste kans om kampioen te worden, maar verloor met 3-0 bij stadsgenoot Excelsior. Aankomend weekend spelen de Rotterdammers thuis tegen Heracles Almelo terwijl Ajax uit speelt tegen Willem II in Tilburg. Gaan de Rotterdammers, die al sinds het begin van het seizoen bovenaan staan het alsnog weggeven, of zal de twaalfde man in de Kuip er zondag voor zorgen dat de mannen van trainer van Bronckhorst zondag boven zichzelf uitstijgen en de titel alsnog binnenhalen.

Volgens de statistieken heeft Ajax 14% kans om kampioen te worden. Een mooi getal voor de club uit Amsterdam, verwijzend naar Johan Cruijff. Dat het aankomende zondag ook nog eens 14 mei is maakt het verhaal voor Ajax compleet. Maar de vraag is, op wie zet jij je geld komend weekend? Durf jij je Unibet bonus code te gebruiken voor een gokje op de Amsterdamse ploeg? Of ga je toch voor Feyenoord, dat dit jaar in de Kuip nog geen wedstrijd heeft verloren en de eerste titel van deze eeuw binnen moet halen.

Ajax weet hoe het is om het kampioenschap op de laatste dag te verliezen. De Amsterdamse ploeg speelde vorig jaar gelijk bij de Graafschap en verloor daarmee de titel aan PSV, dat destijds won bij PEC Zwolle. Uiteraard hoopt Ajax dit jaar zelf de ploeg te zijn die profiteert van een misstap van Feyenoord.

Trainer Giovanni van Bronckhorst heeft deze week de moeilijke taak om zijn ploeg weer klaar te stomen voor de nieuwe kampioenswedstrijd. Feyenoord heeft besloten om deze week besloten te trainen en zo de druk wat van de ploeg af te halen.

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog