Logo Voetbalblog
Manchester United thuistenue 2021/2022

januari 2022 • Voetbalshirts

Manchester United thuistenue 2021/2022

In het nieuwe thuisshirt van Manchester United wil Cristiano Ronaldo zijn ploeg naar de landstitel helpen. Dit stijlvolle klassieke shirt is overwegend rood met brede, verticale banen en witte accenten.

Voetbalshop.nl

Bij het ontwerp van dit nieuwe thuisshirt liet adidas zich inspireren door de gloriedagen van de jaren 60. In die tijd droegen legendes als George Best, Bobby Charlton en Denis Law het tenue van de Red Devils. Met name de witte afwerking bij de hals en mouwen doen terugdenken aan de goede oude tijd.

Prominent aanwezig op het shirt is de nieuwe sponsor: TEAMVIEWER. Subsponsor KOHLER vind je terug op de linkermouw. In de hals zit een gouden taping, waarin het motto van de club is verwerkt: ‘YOUTH – COURAGE – SUCCESS’. Op de achterzijde, in de nek, staat de iconische duivel uit het clublogo.

Voetbalshop.nl

Ondanks de retro-look is het shirt wel uitgerust met de adidas AeroReady-technologie, wat zorgt voor perfecte ventilatie en verkoeling. Vocht en zweet wordt naar de buitenkant van het shirt afgevoerd. Bestel het nieuwe thuisshirt van Manchester United hier. Wil je voor het gehele tenue gaan? Dan kan je ook het thuisbroekje kopen.

Manchester United heeft momenteel ook een erg opvallend pre-match shirt, die erg gewild is onder de fans. Bestel hem hier snel!

Voetbalshop.nl

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog