Logo Voetbalblog
Bizar verhaal: de twee zwangere vriendinnen van Bergwijn
© Instagram

juni 2024 • Vriendinnen

Bizar verhaal: de twee zwangere vriendinnen van Bergwijn

Steven Bergwijn schitterde dit seizoen vaak door afwezigheid bij Ajax, maar naast het veld zit hij nooit stil. De aanvaller houdt er een actief liefdesleven op na. Wat heet: op zeker moment waren twee vrouwen op hetzelfde moment zwanger van de voetballer. Sem Smit, één van de twee, is nu nog steeds de vriendin van Bergwijn.

Het zit zo: Bergwijn had sinds 2015 een relatie met Chloe Jay, een influencer. Steven schittert in meerdere YouTube-video’s van Chloe. De twee werden in 2020 ouders van zoontje Saint Stevie Isai.

Maar hier wordt het verhaal, eh, bijzonder. Want op het moment dat Chloe in verwachting was, bleek nóg een vrouw zwanger van Bergwijn. Het gaat om Sem (zie onder), met wie hij nu nog steeds samen is. Het is uiteindelijk vooral een pijnlijk verhaal voor Chloe, want Steven verliet moeder en zoon voor Sem.

Sem Smit en Steven Bergwijn

De aanvaller verdiende kort daarna een transfer naar Tottenham Hotspur, en zijn nieuwe vriendin ging met hem mee. Aldaar werd zoon Aydan geboren. “Steven’s oude relatie is over en wij wonen nu samen in Londen”, vertelde ze aan Privé. “Voor hem en deze nieuwe woonplek heb ik mijn nagel- en haarsalon aan huis op een laag pitje gezet. Ik probeer hier een mooi nieuw leven op te bouwen.”

Terug in Amsterdam ging het een tijdje wat minder (er waren geruchten over vreemdgaan van Bergwijn), maar Sem en Steven zijn nog steeds bij elkaar. Sterker nog, Sem en hij hebben nóg een kind gekregen. Het is wederom een zoon: Lewis Delano Johnson. “Ik heb een heel elftal binnenkort”, lachte de voetballer bij Ajax TV.

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog