Logo Voetbalblog
Dit is Rike Nooitgedagt, de vriendin van Virgil van Dijk

mei 2024 • Vriendinnen

Dit is Rike Nooitgedagt, de vriendin van Virgil van Dijk

Ook deze zomer is Virgil van Dijk de trotse aanvoerder van het Nederlands elftal. Wat weten we eigenlijk over het privéleven van de topverdediger? Hij laat zich er weinig over uit, al zien we zijn vrouw af en toe naast hem opduiken. Daardoor weten we dat Rike Nooitgedagt de vriendin van Virgil van Dijk is.

Net als Virgil zelf komt Rike uit Breda, waar ze haar man op 22-jarige leeftijd ontmoette. Wat ze precies voor de kost doet is niet echt duidelijk. Wat we wél weten is dat Rike en Virgil in 2019 in het huwelijksbootje stapten. Haar meisjesnaam heeft ze gehouden, al zou dat vooral komen omdat Virgil geen contact meer met zijn vader heeft. Hij draagt de naam Van Dijk Het stel kreeg twee dochters: Jadi en Nila.

Klinkt als een sprookjesboek, maar de relatie stond wel degelijk op losse schroeven…

Pikante verhalen over Virgil van Dijk

Want als je als voetballer in Engeland maar één scheve schaats rijdt, dan weten de tabloids je te vinden. Zo ook in het geval van Virgil. The Sun onthulde in 2014, toen de verdediger nog bij Celtic speelde, dat hij het had aangelegd met een Schotse. Er viel weinig te ontkennen, want hij werd samen met haar gefotografeerd terwijl ze een appartement verlieten.

Hoe het ook zij, Virgil repte met geen woord over de affaire en Rike en hij zijn nog steeds bij elkaar. Wel blijft Rike met man en macht uit de media en heeft ze geen social media-accounts. We kunnen ons voorstellen dat ze geen zin meer heeft om te praten met de pers.

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog