Logo Voetbalblog
Wij hebben alle vette details over FIFA 18

juni 2017 • FIFA-tips

Wij hebben alle vette details over FIFA 18

Er is eindelijk meer bekend over FIFA 18! Het grootste nieuws? Cristiano Ronaldo is voor het eerst de grote posterboy van het spel. Maar er is meer! De belangrijkste details op een rijtje.

Wanneer komt FIFA 18 uit?

Alle details over FIFA 18

© EA Sports

Je kunt op 29 september met de nieuwe FIFA aan de slag; de demo verschijnt twee weken eerder. Mocht je volgende week toevallig in Los Angeles zijn, dan kun je de game al eerder spelen. EA organiseert van 10 tot 12 juni het EA Play Event en daar is FIFA 18 natuurlijk van de partij.

Wie wordt de beste speler?

Ronaldo beste speler FIFA 18

© YouTube

Aangezien hij in volle glorie op de cover staat en Real Madrid hoogstpersoonlijk naar de Champions League-titel schoot, mag het geen verrassing heten dat Cristiano Ronaldo in FIFA 18 opnieuw de beste is. Lionel Messi blijft de onbetwiste nummer twee.

Komt The Journey terug?

The Journey FIFA 18

© EA Sports

Ja, de baas van EA maakte maanden geleden al bekend dat de verhaalmodus van FIFA terugkeert. Seizoen 2 heeft nieuwe verhaallijnen en personages, dus is het maar de vraag of ook Alex Hunter weer van de partij is.

Ziet het er nóg beter uit?

Alle details over FIFA 18

© EA Sports

FIFA 18 draait nog altijd op dezelfde ‘motor’ als FIFA 17: de Frostbite Engine. Verwacht dus geen schokkende veranderingen in de graphics, al zal EA Sports de boel hier en daar vast opgepoetst hebben. Al is het alleen maar om de strijd te kunnen aangaan met het prachtige PES 2018.

Komen de FIFA Legends terug?

Ronaldo Nazario FIFA 18

© EA Sports

Nee. EA Sports ruilt de helden van weleer in voor de FIFA Icons, die bovendien op alle platformen beschikbaar zijn. De Legends bleven exclusief beperkt tot de Xbox. Er is in ieder geval al één voetbal-icoon onthuld: de ‘dikke’ Ronaldo!

Zijn er al beelden?

Jep. EA Sports publiceerde gisteren een gloednieuwe trailer, waarin Cristiano Ronaldo de hoofdrol speelt.

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog