Logo Voetbalblog
Deze competities worden toegevoegd aan FIFA 19 (als het aan fans ligt)

mei 2018 • FIFA-tips

Deze competities worden toegevoegd aan FIFA 19 (als het aan fans ligt)

Het voetbalseizoen zit erop en de zomer is in aantocht, dus hoog tijd om ons te verheugen op een nieuwe FIFA. De trailer voor PES 2019 is al gedropt, maar over FIFA 19 weten we bar weinig. Eén van de vragen is bijvoorbeeld: met welke nieuwe competities kunnen we aan de slag?

De website FIFPlay nam de proef op de som en vroeg hun bezoekers welke competitie ze graag in de game willen zien. De poll loopt nog, maar op dit moment gaat de Chinese Super League met ruim 100.000 stemmen aan kop. Niet zo verrassend, want veel grote spelers maakten de lucratieve overstap naar Azië. Die voetballers ontbreken nu in FIFA 18.

Duitse damescompetitie is populair

Naast de Super League ziet men de tweede divisie van Turkije graag toegevoegd, gevolgd door de liga van de Arabische Emiraten. Ook de vrouwencompetitie van de Bundesliga blijkt gewild: die eindigt (tot nu toe) als vierde. Niemand zit kennelijk te wachten op onze Jupiler League, want de eerste divisie van Nederland bungelt ergens onderin met 3.000 stemmen.

Of EA Sports luistert naar de fans is de vraag, want vorig jaar kwam de Chinese Super League ook als winnaar uit de bus. De gewilde competitie werd destijds niet toegevoegd aan FIFA 18.

https://www.instagram.com/p/BiyqBJvDWmU/?taken-by=goalsandglamour

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog