Logo Voetbalblog
Lekker! Deze Eredivisie-spelers krijgen een dikke boost in hun FIFA-rating

februari 2019 • FIFA-tips

Lekker! Deze Eredivisie-spelers krijgen een dikke boost in hun FIFA-rating

We zeuren nog wel eens over onze nationale competitie, maar het is lang geleden dat de Eredivisie zo bulkte van het talent. Dat is ook EA Sports opgevallen. De gamefabrikant heeft een hoop Eredivisie-mannen beloond met een hogere FIFA-rating. Dat gebeurde in het kader van de Ratings Refresh, die elke winter plaatsvindt.

Niet geheel verrassend horen Matthijs de Ligt en Frenkie de Jong bij de spelers die er flink op vooruit gaan. De Ligt gaat van 80 naar 83 en Frenkie van 77 naar 82. Maar ook Hakim Ziyech, Angelino, Steven Bergwijn én Hirving Lozana krijgen een mooie boost. Voor wie het liever in plaatjes ziet: zo ziet dat er dan uit.

https://www.instagram.com/p/BuW2lAUgEkC/

Vooral de stijging van vier punten bij De Jong is opvallend. Dat zal vooral te maken hebben met zijn recordtransfer naar FC Barcelona. Maar niet alleen in Nederland komen landgenoten er beter vanaf na de Winter Upgrade: ook Virgil van Dijk en Memphis Depay schieten de lucht in. Virgil gaat van 85 naar 88 en nadert de beste spelers van de game. Memphis stijgt één puntje: van 83 naar 84. Alle upgrades kun je hier checken.

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog