Logo Voetbalblog
Deze 9 Nederlanders hebben een zieke ‘In Form’ in FIFA 20

november 2019 • FIFA-tips

Deze 9 Nederlanders hebben een zieke ‘In Form’ in FIFA 20

Zo is het Nederlands voetbal op sterven na dood, zo doen we ineens weer helemaal mee. De wederopstanding van ons kikkerlandje is er ook in FIFA, want maar liefst 9 Nederlandse spelers stonden in het TOTW van EA Sports. Wij zetten alle Nederlandse In Forms in FIFA 20 op een rijtje!

1. Hakim Ziyech

Hakim Ziyech In Form FIFA 20

© Pro Shots

Ja, oké, Hakim Ziyech speelt voor Marokko. Maar hij is geboren en getogen in Dronten, dus we tellen hem gewoon mee in dit lijstje. De Marokkaans-Nederlandse magiër kreeg in Week 8 een lekker In Form-kaartje.

2. Donny van de Beek

Donny van de Beek In Form in FIFA 20

© Pro Shots

Van de Beek, Van de Beek, Donny van de Bee-heeeek. Bij het Nederlands elftal vlot het nog niet echt, bij Ajax is hij met zijn loopacties en werklust onmisbaar. Dit is zijn In Form-kaart van Week 9.

3. Matthijs de Ligt

Matthijs de Ligt In Form in FIFA 20

© Pro Shots

Het heeft een paar handsballen geduurd, maar Matthijs begint zijn draai bij Juventus te vinden. In Week 8 werd zijn hernieuwde vorm beloond met een In Form Card.

4. Frenkie de Jong

Frenkie de Jong In Form in FIFA 20

© Pro Shots

Frenkie liet sinds zijn eerste wedstrijd voor Barcelona zien dat hij onmisbaar is in de basis. De Jong was dan ook present in het allereerste TOTW van FIFA 20.

5. Donyell Malen

Donyell Malen In Form in FIFA 20

Het toptalent van PSV was lekker bezig in Eindhoven én bij het Nederlands elftal, maar een blessure gooide roet in het eten. Net als Frenkie kreeg Donyell zijn In Form in Week 1.

6. Daley Blind

Daley Blind In Form in FIFA 20

© Pro Shots

De kwaliteiten van Daley Blind zijn bekend, maar de verdediger kent misschien wel zijn beste seizoen ooit. Al in Week 3 beloonde FIFA 20 hem met een In Form.

7. Steven Bergwijn

Steven Bergwijn In Form in FIFA 20

© Pro Shots

Net als Malen was hij even ‘blessé’, maar de kwaliteiten van Bergwijn zijn bekend. Dat erkende FIFA 20 in Week 4 met een prima kaartje.

8. Georginio Wijnaldum

Georginio Wijnaldum In Form in FIFA 20

© Pro Shots

‘Gini’ draait al jaren mee op topniveau en toont zijn waarde ook dit seizoen bij Liverpool en Oranje. FIFA 20 gaf hem in Week 5 een plekje in het TOTW.

9. Calvin Stengs

Calvin Stengs In Form in FIFA 20

© Pro Shots

Samen met ploegmaatje Myron Boadu is hij de toekomstmuziek van het Nederlands elftal en Calvin Stengs zag zijn goede vorm in Week 7 beloond worden door FIFA 20.

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog