Logo Voetbalblog
Usain Bolt komt naar FIFA 19, en dit zou zijn FUT-kaart worden

oktober 2018 • FIFA-tips

Usain Bolt komt naar FIFA 19, en dit zou zijn FUT-kaart worden

Usain Bolt is meervoudig Olympisch kampioen, maar eigenlijk ambieert de topsprinter een carrière als profvoetballer. Hoewel de tijd begint te dringen voor de 32-jarige Jamaicaan, lijkt hij bij het Australische Coast Mariners beet te hebben.

Bolt is op proef bij de club, maar scoorde al tweemaal in een demonstratiepotje. En dus zou het zomaar kunnen dat hij echt een contract krijgt in Australië.

En laten de Coast Mariners nu net in FIFA 19 zitten! Het zou dus betekenen dat Bolt in de winter-update van FIFA opduikt in de voetbalgame, meldt FOX Sports Asia. Zelfs als Bolt geen contract krijgt wordt hij waarschijnlijk toegevoegd als transfervrije speler. Dat bevestigt een bron van EA Sports aan het medium.

Dezelfde bron meldt bovendien dat Bolt de snelste speler van de game wordt. Dat is momenteel nog Adama Traore met een snelheid van 96. Op het interwebs is ook al een mogelijke FUT-kaart van de sporter gelekt. Of die echt is valt te betwijfelen.

Het zou trouwens niet voor het eerst zijn dat Bolt in een voetbalgame opduikt. Mensen die PES 2018 hadden gepreorderd konden er in de concurrent van FIFA al mee aan de slag. Uiteraard was Bolt ook in dat spel de snelste.

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog