Logo Voetbalblog
Verdedigen is een ware hel in FIFA 18

september 2017 • FIFA-tips

Verdedigen is een ware hel in FIFA 18

FIFA 18 komt deze week officieel uit, maar ongeduldige gamers kunnen al een paar weken met de demo aan de slag. De opvallendste verandering? Aanvallen voelt heerlijk, maar verdedigen is moeilijker dan ooit.

Timing is belangrijker in de nieuwe FIFA, waardoor één onoplettend moment er voor kan zorgen dat je tegenstander één-op-één met de keeper staat. Dat komt vooral omdat je de verdedigende taken nu zelf moet oppakken, terwijl je in voorgaande FIFA’s geholpen werd door de computer. Die verandering kan ervoor zorgen dat je, vooral in de eerste uren dat je het spel speelt, veel doelpunten om je oren krijgt.

De meningen op fora zijn verdeeld over de nieuwe manier van verdedigen: sommigen balen, terwijl anderen het juist een realistische keuze noemen.

“De verdediging in FIFA 18 is heel erg slecht”, schrijft iemand op het officiële FIFA-forum. “Ik twijfel of ik de game nu wel ga kopen.”

Iemand op Reddit vindt juist dat er te veel geklaagd wordt over de nieuwe manier van verdedigen. “Leer er gewoon mee omgaan en probeer beter te worden.”

Verdedigen is een hel in de nieuwe FIFA

© Reddit

Verdedigen is een hel in de nieuwe FIFA

© Reddit

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog