Logo Voetbalblog
Zo verdien je duizenden FIFA coins vóór FIFA 18 uitkomt
© Dailymotion

juni 2017 • FIFA-tips

Zo verdien je duizenden FIFA coins vóór FIFA 18 uitkomt

Als jij staat te popelen om ook in FIFA 18 weer met Ultimate Team aan de slag te gaan, knoop deze tip dan in je oren! Er is een volledig legale manier om al voor het lanceren van de game duizenden FIFA Coins te verdienen.

Dat kan met de Web App van Ultimate Team, die EA Sports ongeveer twee weken voor het uitkomen van FIFA 18 lanceert. Met die app kun je al een team opbouwen en in spelers handelen.

Als je het slim aanpakt, bouw je met de Web App binnen no-time een vermogen in FIFA Coins op. Allereerst: zorg ervoor dat je elke Daily Gift van de app uitpakt. Hier zitten gratis FIFA Coins tussen!

Verder is het handelen geblazen: verkoop alle spelers en items in je starter packs die bij het uitkomen van de nieuwe FIFA weinig zullen opbrengen. Ook is er de welbekende ‘bronze packs’ tactiek: investeer in bronzen pakjes voor 400 coins en verkoop de inhoud voor meer dan 400 coins. Easypeasy!

Een laatste tip: koop geen waardevolle packs in de Web App. Je coins zijn waardevol en moet je slim investeren in spelers en items.

 

 

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog