Logo Voetbalblog
Anouk Hoogendijk moet Expeditie Robinson verlaten: “Ik ben belazerd”
© Pro Shots

november 2017 • Fun

Anouk Hoogendijk moet Expeditie Robinson verlaten: “Ik ben belazerd”

De voormalig voetbalster kon het goed vinden met een aantal kandidaten, maar werd uiteindelijk toch weggestemd van het tropische eiland. Dat verwijt ze vooral Danny Froger.

“Danny heeft de boel belazerd. Daar komt het op neer”, is Anouk openhartig tegenover De Telegraaf. “Hij is naar Imke en naar Carlos gegaan, om te zeggen dat veel mensen op hem zouden stemmen, en dat zij voor mij moesten kiezen. Carlos heeft toen extra stemmen tegen mij ingezet. Ik voelde me zó stom.”

Anouk vertelt verder dat haar ouders zich rotschrokken toen ze thuiskwam. Dat kwam met name door haar gewichtsverlies: ze viel tijdens de opnames acht kilo af. “Ik heb sinds de brugklas niet meer zo weinig gewogen.”

“Ik was na drie weken zo verwilderd en moest zelfs wennen aan de wc”, vervolgt ze. “Ik wilde gewoon in het gras hurken daar. Twee dagen heb ik in het hotel gezeten, dat heb je ook echt nodig. Mensen van het programma komen langs om te kijken hoe het lichamelijk en mentaal met je gaat.”

Ondanks alles genoot ze van haar deelname. “Ik had het er wel moeilijk mee dat Danny zo had gehandeld. Later heb ik hem gesproken. Hij heeft mij uitgelegd dat het niet persoonlijk was. Toen was het goed voor mij. Ik ben door het spel verslagen.”

 

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog