Logo Voetbalblog
Mertens flirt op persco met de ‘donkerharige Hélène Hendriks’
© Pro Shots

december 2017 • Fun

Mertens flirt op persco met de ‘donkerharige Hélène Hendriks’

Trouwe kijkers weten dat Hélène Hendriks niet de enige mooie dame is die bij FOX Sports werkt. Ook Aletha Leidelmeijer staat onder contract bij de zender en reisde dinsdagmiddag af naar de persconferentie van Napoli in Rotterdam.

Daar nemen de Italianen het dinsdag in de Champions League op tegen Feyenoord. Voor de Rotterdammers een potje voor de eer (ze zijn al lang en breed uitgeschakeld), terwijl Napoli absoluut moet winnen om de volgende ronde van de Champions League te bereiken. Dan is de ploeg ook nog eens afhankelijk van Shakhtar, dat moet verliezen van het al geplaatste Manchester City.

Mertens nam op de persconferentie plaats naast coach Maurizio Sarri en maakte een montere indruk. Zo flirtte hij openlijk met Aletha, die hem welkom terug heette in Nederland. De oud-PSV’er speelde immers lang in Nederland.

“Het is leuk om jou ook weer terug te zien”, knipoogde Mertens met zwoele stem, om te vervolgen: “Mijn familie komt over, mijn ouders komen kijken. Het is anderhalf uur rijden van Leuven. Het is altijd leuk om terug Vlaams of Nederlands te spreken.”

Mertens werd ook gevraagd naar de crisis in het Nederlandse voetbal, maar reageerde daar luchtig op. Volgens de vleugelspeler komt er genoeg talent aan en hoeven we ons geen zorgen te maken. Goed om te weten, Dries!

Oh, en voor degenen die niet bekend zijn met Aletha: dit is de mooie dame in gesprek met Johan Derksen.

 

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog