Logo Voetbalblog
Feyenoorder komt met geniaal alternatief voor Ajax-brandblusser
© ajax

januari 2018 • Fun

Feyenoorder komt met geniaal alternatief voor Ajax-brandblusser

Menig Rotterdams kantoor of bedrijfspand zal beveiligd zijn met een brandblusser van het merk Ajax, en dat is natuurlijk een doodzonde. Een gat in de markt, dacht een Rotterdamse ondernemer. Hij komt met een alternatief.

Een briljant alternatief, mogen we wel zeggen. Pim Poppeliers verkoopt vanaf vandaag een speciale Feyenoord-brandblusser. Dat had nogal wat voeten in de aarde: Poppeliers was er drie jaar mee bezig.

De ondernemer moest onder andere langs de Feyenoord-directie om toestemming te vragen. Zij noemen het een ‘zakelijke overeenkomst met een knipoog’, schrijft het Algemeen Dagblad

Zelf heeft Feyenoord-fan Poppeliers trouwens geen problemen met Ajax-brandblussers. “Nee joh, de meeste supporters kunnen wel relativeren. Het is een select groepje wat er écht problemen mee heeft. Dit is gewoon leuk! Al is een brandblusser wel een serieus product natuurlijk: hij is getest, gekeurd en voldoet aan alle eisen.”

Kun jij niet wachten om die vervloekte Ajax-brandblusser eindelijk bij het oud vuil te zetten? Op de website van Poppeliers is de Feyenoord-blusser te bestellen. Het ding is binnenkort ook in de fanshop van Feyenoord verkrijgbaar; vanaf 24 euro heb je er één.

Mocht je een goedkoper alternatief zoeken: je kunt ook voor deze stickers gaan, die je over de ‘Ajax’-tekst heen kunt plakken.

 

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog