Immers helpt ADO langs Roda

december 2017 • Samenvattingen

ADO Den Haag heeft woensdag in eigen huis drie punten gepakt tegen Roda JC. Het werd 3-2.

Binnen zes minuten kwamen de Limburgers op voorsprong via Dani Schahin. De spits kon de bal makkelijk binnen tikken na een assist van Mario Engels. Lex Immers tekende vervolgens voor de 1-1.

Zo’n vijf minuten voor de rust kwam Roda toch weer aan de leiding. De bal ging op de stip na een overtreding van Aaron Meijers, waarna Simon Gustafson het cadeautje uitpakte.

In de tweede helft werd Tom Beugelsdijk gebracht door ADO-trainer Fons Groenendijk, waardoor de ploeg beter ging spelen. Immers was opnieuw belangrijk en schoot in de 68e minuut de 2-2 binnen.

Erik Falkenburg haalde vervolgens de drie punten binnen voor de residentieclub. De invaller kopte de winnende treffer tegen de touwen.