Logo Voetbalblog
FC Utrecht haalt uit tegen Vitesse
© Pro Shots

maart 2018 • Samenvattingen

Vitesse heeft zondag een pijnlijke nederlaag geleden op bezoek bij FC Utrecht. De Domstedelingen waren met maar liefst 5-1 te sterk.

Utrecht begon sterk, maar kwam pas na 35 minuten spelen op voorsprong. Willem Janssen kon binnen tikken na voorbereidend werk van Yassin Ayoub. Zakaria Labyad verdubbelde kort voor rust de marge.

Tien minuten na rust maakte Navarone Foor het weer spannend met een fraaie treffer, maar de hoop die Vitesse daardoor kreeg, werd al snel weer weggevaagd door Utrecht. Sander van de Streek profiteerde van een enorme fout van Remko Pasveer en stond op de juiste plek om binnen te tikken: 3-1.

Ayoub maakte een kwartier voor tijd de 4-1 en later scoorde hij ook zijn tweede van de middag. Bij de 5-1 ging Pasveer opnieuw de fout in. De doelman liet de bal van zijn voet springen, waarna Ayoub simpel binnen kon tikken.

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl