Logo Voetbalblog
Samenvatting Go Ahead Eagles – ADO Den Haag (3-1)
© Pro Shots

februari 2017 • Samenvattingen

Samenvatting Go Ahead Eagles – ADO Den Haag (3-1)

Alfons Groenendijk zal zijn debuut als trainer van ADO Den Haag zo snel mogelijk willen vergeten. De oefenmeester ging met 3-1 onderuit tegen Go Ahead Eagles.

Go Ahead speelde dominant en in de 38ste minuut kwam de thuisploeg op voorsprong. Sam Hendriks ontving de bal van Jarchinio Antonia en gaf het laatste zetje.

Na de onderbreking ging ADO-verdediger Tom Beugelsdijk volledig de mist in. De mandekker miste een bal volledig, waardoor Hendriks op doelman Ernestas Šetkus af kon. De spits passeerde de keeper en schoot de 2-0 binnen.

Een kwartier voor tijd werd de ellende voor ADO alleen maar groter. Šetkus kreeg rood nadat hij Hendriks neerhaalde. Groenendijk had inmiddels al drie keer gewisseld en dus ging Dion Malone in het doel staan.

Nasser el Khayati bracht de spanning terug toen hij een penalty benutte. ADO ging vervolgens voor de gelijkmaker, maar aan de andere kant viel de derde treffer van Go Ahead. Marcel Ritzmaier zag dat Malone te ver voor het doel stond en lobte de bal prachtig binnen.

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog