Samenvatting Go Ahead Eagles – Vitesse (1-3)

februari 2017 • Samenvattingen

Vitesse heeft zondag met 3-1 gewonnen van Go Ahead Eagles. Het is de eerste zege in drie duels voor de Arnhemmers.

Ricky van Wolfswinkel zette de gasten na een klein half uur op voorsprong. Go Ahead kreeg de bal niet weg na een corner, waarna de spits uiteindelijk binnen kopt.

In het vervolg van het eerste bedrijf drong de thuisploeg wat meer aan. Elvis Malu, Sam Hendriks en Sander Duits kregen kansjes, maar de gelijkmaker bleef uit.

Go Ahead begon sterk na de rust, maar Navarone Foor sloeg namens Vitesse toe. De vervanger van Adnane Tighadouini plaatste de bal vanaf randje zestien met veel gevoel in de hoek.

Tien minuten voor tijd schoot Milot Rashica de 3-0 binnen, met een fraai schot in de dak van het doel. Vlak voor het eindsignaal scoorde Daniel Crowley de eretreffer voor Go Ahead.