Heracles in blessuretijd aan de haal met drie punten

september 2017 • Samenvattingen

Op bezoek bij Heracles heeft Roda JC de zesde wedstrijd van dit seizoen verloren. In de 93e minuut ging de ploeg uit Almelo er met de drie punten vandoor.

De Limburgers begonnen uitstekend aan het duel. Kort nadat Heracles-middenvelder Jamiro Monteiro de paal trof, kwam Roda op voorsprong. Op aangeven van Ard van Peppen kopte Mitchel Paulissen binnen.

Voor de rust liet Brahim Darri twee kansen liggen op de gelijkmaker. De aanvaller schoot over en een andere poging was recht op doelman Hidde Jurjus.

De gelijkmaker viel gelijk na rust. Robin Pröpper kopte op de baal en scoorde daarna met een volley.

Roda hield met moeite stand en dacht eindelijk een punt te pakken, maar Vincent Vermeij was de Limburgse verdediging te slim af en zette de 2-1 op het scorebord.