Logo Voetbalblog
Vermeij schiet Heracles langs Sparta
© Pro Shots

december 2017 • Samenvattingen

Heracles Almelo heeft donderdagavond nipt gewonnen van Sparta Rotterdam. In Almelo werd het 3-2.

Al na zes minuten kwam de thuisploeg op voorsprong. Dries Wuytens kopte een vrije trap van Brandley Kuwas binnen.

Vincent Vermeij en Joey Pelupessy kregen goede kansen, maar Sparta-doelman Roy Kortsmit en andere ploeggenoten stonden in de weg.

De ploeg van trainer Alex Pastoor kwam goed de kleedkamer uit. Sherel Floranus kon ongehinderd voorzetten, waarna Nick Proschwitz de bal binnen liep.

Sparta hield de druk erop en kreeg flinke kansen. Bram Castro, de goalie van Heracles, hield zijn ploeg op de been.

Reuven Niemeijer zette in de 74e minuut de 2-1 op het scorebord, maar twee minuten later was daar weer Proschwitz die zijn tweede maakte.

Vermeij bezorgde Heracles uiteindelijk de drie punten, door in de slotminuten de 3-2 te scoren.

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl