Dramatisch Avondje NAC voor Heracles

februari 2018 • Samenvattingen

NAC Breda heeft woensdagavond flink uitgehaald tegen Heracles Almelo. Het Avondje NAC werd met maar liefst 6-1 gewonnen.

De thuisploeg kwam al snel op voorsprong. Een voorzet van Angeliño werd binnengeschoten door Rai Vloet. Vincent Vermeij bracht Heracles na een kwartier spelen weer op gelijke hoogte.

Lang bleef die stand echter niet op het scorebord staan. Thierry Ambrose trof doel uit een afgeslagen hoekschop. Manu García zorgde na rust voor de mooiste goal van de avond. De middenvelder dribbelde meerdere spelers uit en punterde raak.

Nadat Tim Breukers zijn tweede gele kaart kreeg in de 74e minuut hield NAC huis. Mitchell Te Vrede pikte een doelpunt mee, waarna Mounir El Allouchi trefzeker was.

Debutant Umar Sadiq zorgde voor het slotakkoord: 6-1.