Logo Voetbalblog
Thy schiet VVV naar drie punten bij NAC
© Pro Shots

januari 2018 • Samenvattingen

VVV-Venlo boekte zaterdagavond de vierde uitoverwinning van het seizoen. De Limburgse ploeg won met 0-1 bij NAC Breda.

De thuisploeg had de overhand, met Manu García als hoogtepunt. De Spanjaard creëerde veel kansen voor NAC. Aan de andere kant kroop VVV pas in de tweede helft uit de schulp. Vito van Crooij schoot via een counter over.

In de 70e minuut was NAC dicht bij de openingstreffer. Rai Vloet schampte een vrije trap van Angeliño, maar de bal eindigde op de paal. VVV greep drie minuten later de leiding.

Na terugkoppen van Ralf Seuntjes schoot Lennart Thy raak. NAC ging op zoek naar de gelijkmaker, maar VVV kreeg nog de grootste kans. Vito van Crooij schoot oog in oog met doelman Mark Birighitty net naast.

NAC wist niet door de Limburgse defensie te breken, waardoor VVV redelijk eenvoudig stand hield: 0-1.

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl