Logo Voetbalblog
Feyenoord pakt drie punten in spectaculair duel
© Pro Shots

maart 2018 • Samenvattingen

Feyenoord heeft zondag drie punten gepakt op bezoek bij PEC. In Zwolle werd het 3-4 voor de Rotterdammers.

De regerend landskampioen controleerde de eerste helft. Robin van Persie opende na tien minuten de score op aangeven van Steven Berghuis. Niet veel later was de spits opnieuw de gevierde man, ditmaal gaf Jean-Paul Boëtius de assist.

Vrijwel direct na rust deelde Karim El Ahmadi de genadeklap uit. De middenvelder haalde van afstand uit en doelman Diederik Boer ging de fout in: 0-3. Mustafa Saymak deed gelijk wat terug.

Tonny Vilhena tekende in de 78e minuut voor de vierde Feyenoord-goal en daarmee leek de wedstrijd toch echt beslist. Het werd echter nog spannend.

Invaller Piotr Parzyszek mocht aanleggen vanaf elf meter en faalde niet. De spits maakte niet veel later ook zijn tweede: 3-4. Verder kwam PEC niet meer.

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl