Vitesse gaat in eigen huis nipt onderuit tegen Excelsior

februari 2018 • Samenvattingen

Vitesse heeft zaterdagavond nipt verloren van Excelsior. De Kralingers wonnen met 1-2.

De thuisploeg kwam al in de tweede minuut op voorsprong. Op aangeven van Bryan Linssen scoorde Luc Castaignos met een halve omhaal.

Voor Vitesse ging het vervolgens van kwaad tot erger. Aanvoerder Guram Kashia moest het veld geblesseerd verlaten en vlak voor rust kwam Excelsior op gelijke hoogte.

Een uithaal van Hicham Faik werd niet gepakt door keeper Remko Pasveer. In de tweede helft kregen beide ploegen kansen om op voorsprong te komen, maar dat lukte Vitesse nog Excelsior.

Halverwege het tweede bedrijf kwam Excelsior toch op voorsprong. Stanley Elbers twijfelde te lang, waardoor Lassana Faye de bal kon uitverdedigen. Hij schoot echter tegen Mike van Duinen aan, die daarmee voor de 1-2 zorgde.