Logo Voetbalblog
Deze 10 spelers wil Hiddink naar Chelsea halen
© Pro Shots

januari 2016 • Transfers

Deze 10 spelers wil Hiddink naar Chelsea halen

Het zou dus vreemd zijn als The Blues zich deze winter niet roeren op de transfermarkt. Wij zetten 10 spelers op een rij die Hiddink naar verluidt graag ziet komen.

10. Gareth Bale

Met name Manchester United wordt regelmatig genoemd als gegadigde voor Gareth Bale, maar ook Hiddink zou in de markt zijn voor de Real Madrid-aanvaller. Bale zou weg willen uit Madrid omdat hij het niet eens is met het ontslag van Rafael Benitez. Welke club hem ook overneemt, ze zullen een recordbedrag aan transfergeld moeten neertellen.

Copyright-ProShots-1074073

© Pro Shots

9. Karim Benzema

Ook Benzema zou teleurgesteld zijn in Real Madrid, maar dat heeft een andere reden. Volgens de Daily Mirror vindt de spits dat Real Madrid hem niet voldoende heeft gesteund tijdens zijn sekstapeschandaal. Hij zou daarom openstaan voor een vertrek naar de Premier League. Chelsea, maar ook Manchester United, heeft interesse.

benzema

© Pro Shots

8. Christian Benteke

Chelsea snakt naar doelpunten en hoopt die wens te kunnen vervullen met Christian Benteke, schrijft de Sunday People. Liverpool pikte de goalgetter voor 45 miljoen euro op bij Aston Villa, maar trainer Jurgen Klopp lijkt niet onverdeeld enthousiast over Benteke. Hij zette de miljoenenaankoop woensdagavond in de kraker tegen Arsenal doodleuk op de bank.

beteke christian

© Pro Shots

7. Ezequiel Lavezzi

De Argentijnse aanvaller houdt standaard de bank warm bij Paris Saint-Germain en kijkt daarom uit naar een andere club. Zijn zaakwaarnemer heeft bevestigd dat hij gesprekken met Chelsea voert over een winterse transfer.

Copyright-ProShots-927631

© Pro Shots

6. Jamie Vardy

Net als Manchester United zou ook Chelsea een oogje hebben op de topscorer van de Premier League, schrijft de Daily Mirror. Nu Diego Costa en Radamel Falcao niet meer de doelpuntmachines van weleer blijken te zijn, hoopt Hiddink dat probleem met de Leicester City-spits op te lossen. Prijskaartje: ruim 40 miljoen euro.

Jamie Vardy

© Pro Shots

5. Alex Teixeira

Ook met deze aanvaller hoopt Hiddink een garantie op goals in huis te halen. Volgens de Daily Star is Chelsea dichtbij een akkoord. De Braziliaan blinkt uit bij Shakhtar Donetsk: hij wist als aanvallende middenvelder al 26 keer te scoren.

Copyright-ProShots-811922

© Pro Shots

4. Marco Verratti

Hiddink wil met de komst van deze PSG-sterkhouder vers bloed inbrengen op het middenveld, nu Cesc Fabregas niet de vorm vertoont die we van hem gewend zijn. Daar moet echter behoorlijk voor in de buidel getast worden: Veratti kost volgens BuzzSport een slordige 78 miljoen euro.

Copyright-ProShots-1014630

© Pro Shots

3. Xavi Simons

Een bijzondere naam op dit lijstje, aangezien deze Nederlandse speler nog maar 12 jaar oud is! Xavi speelt in de jeugd van Barcelona en weet nu al de aandacht van topclubs op zich te vestigen. Chelsea zou een forse transfersom voor hem overhebben, maar het lijkt twijfelachtig dat Hiddink hem direct in zijn basiself opneemt.

Chelsea heeft megabedrag over voor Nederlandse Xavi

© YouTube

2. Isco

Weer een Real Madrid-speler die naar verluidt in beeld is bij de Londenaren. Isco zou balen van zijn reserveplek bij de Koninklijke. Chelsea’s interesse in de Spaanse middenvelder lijkt net als die voor Veratti een reactie op de matige vorm van Fabregas. Ook Juventus en Manchester City zouden zich graag willen versterken met de voetballer, weet de Daily Mirror.

Copyright-ProShots-993136

© Pro Shots

1. Cristiano Ronaldo

Hoewel zijn zaakwaarnemer heeft benadrukt dat Ronaldo de komende jaren bij Real speelt, gelooft de Engelse pers nog in een transfer. Zo zou er volgens de Daily Telegraph een spectaculaire ruil in de maak zijn: Chelsea-aanvaller Eden Hazard voor CR7. Dat lijkt vooral een verhaal uit een sprookjesboek.

Copyright-ProShots-912173

© Pro Shots

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog