Logo Voetbalblog
Update: ‘Ajax bereikt na miljoenen-deal ook persoonlijk akkoord’
© Pro Shots

december 2017 • Transfers

Update: ‘Ajax bereikt na miljoenen-deal ook persoonlijk akkoord’

Je zou zeggen dat Ajax behoorlijk ruim zit in de vleugelaanvallers, maar daar komt gewoon nog eentje bij. Hassane Bandé wordt de kersverse aankoop van Marc Overmars. En daar heeft de technisch directeur een fors bedrag voor over.

Ajax trekt 9,5 miljoen euro voor het toptalent, schrijft De Telegraaf. De 19-jarige linksbuiten uit Burkina Faso komt over van KV Mechelen.

De aanvaller kan na een half seizoen bij Mechelen indrukwekkende cijfers voorleggen: in 13 optredens scoorde hij al 8 keer. Telegraaf-verslaggever Mike Verweij (die met het transfernieuwtje kwam) vroeg voormalig Mechelen-coach Aad de Mos wat hij van Bandé vindt.

“Ja, een pareltje”, liet de België-kenner weten. “Maar hij zal wel moeten wennen aan het systeemvoetbal van Ajax.”

Update 16.30 uur:

Ajax heeft ook met Hassane Bandé een akkoord bereikt. De aanvaller tekent in de Johan Cruijff ArenA een contract voor vijf jaar, dat komende zomer ingaat. Volgens De Telegraaf werden vandaag de laatste details besproken.

Daarnaast is de 19-jarige Bandé vandaag ook medisch gekeurd. De bekendmaking volgt, zodra het papierwerk in orde is en de uitslagen van de medische tests binnen zijn.

Alle goals van Bandé voor KV Mechelen op een rijtje:

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog