Logo Voetbalblog
Ajax komt in jacht op linksback opnieuw uit in Argentinië

mei 2019 • Transfers

Ajax komt in jacht op linksback opnieuw uit in Argentinië

Vorige week werd bekend dat Nico Tagliafico ook volgend seizoen het shirt van Ajax zal dragen. Dit weerhoudt de club uit Amsterdam er echter niet van bezig te zijn met zijn opvolger. Volgens de Telegraaf heeft Ajax namelijk verregaande interesse in Lisandro Martinez.

Martinez is momenteel actief in de Argentijnse competitie. Hier maakt hij zijn minuten voor Defensa y Justicia. Defensa y Justicia werd dit seizoen knap tweede in de doorgaans zware Argentijnse competitie. De club eindigde weliswaar achter Racing Club, maar boven de Argentijnse grootmachten Boca Juniors en River Plate. De 21-jarige Lisandro Martinez speelde afgelopen 25 competitiewedstrijden voor zijn club. De linksback, die overigens ook als linker centrale verdediger uit de voeten kan, had daarmee een groot aandeel in de successen van Defensa y Justicia.

Lisandro Martinez in actie namens het Argentijnse elftal

Ajax zou volgens de Telegraaf 7 miljoen euro over hebben voor de diensten van de Argentijn. Martinez zou daarmee, naast Tagliafico en Magallan de derde Argentijn in de selectie van de Amsterdammers worden.

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog