Logo Voetbalblog
‘Ajax trekt portemonnee voor nieuwe miljoenenaankoop uit Zuid-Amerika’
© Pro Shots

december 2017 • Transfers

‘Ajax trekt portemonnee voor nieuwe miljoenenaankoop uit Zuid-Amerika’

Houdt Ajax stiekem al een beetje rekening met een zomers vertrek van Matthijs de Ligt, of wil Marc Overmars gewoon de selectie verbreden? Hoe het ook zij: een nieuwe tropische verrassing staat op het punt te tekenen in Amsterdam.

De Argentijnse pers schreef het al eerder, maar ook Voetbal International bevestigt dat Ajax in de markt is voor Lisandro Magallán, een 24-jarige centrale verdediger van Boca Juniors. Magallán is een vaste waarde in de basis van de Argentijnse topclub.

De Argentijn is rechtsbenig en fysiek sterk, schrijft VI, en Ajax zou hem al geruime tijd volgen. Wat Overmars neertelt voor Magallán vermeldt het blad niet, maar de transfersom zou volgens Argentijnse media zes miljoen euro bedragen.

Reken er in ieder geval niet op dat de verdediger na de winterstop al bij de selectie zit. Hij zou in de zomer pas naar Amsterdam komen. Hetzelfde geldt voor de nieuwe aanwinst Perr Schuurs van Fortuna Sittard, terwijl het in het geval van Bandé (KV Mechelen) onduidelijk is wanneer hij aansluit.

Hieronder kun je Magallán in actie zien bij Boca Juniors:

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog