Logo Voetbalblog
‘Ajax praat in het geheim met Ödegaard’

mei 2019 • Transfers

‘Ajax praat in het geheim met Ödegaard’

De Telegraaf meldt dat Martin Ödegaard afgelopen woensdag een geheim bezoek heeft gebracht aan de Johan Cruijff Arena. Ödegaard en het management van de twintigjarige Noor hebben naar verluidt een gesprek gehad met directeur voetbalzaken Marc Overmars. Dit gesprek zou rond het middaguur hebben plaatsgevonden. 

Ödegaard, die bij Real Madrid nog een contract heeft tot de zomer van 2021, zou bij Ajax de opvolger moeten worden van Hakim Ziyech. Er zijn echter meerdere kapers op de kust. Zo zou het Bayer Leverkussen van Peter Bosz ook zeer concrete interesse hebben in de diensten van de spelmaker. Real Madrid zou niet onwelwillend tegenover een stap naar de Bundesliga staan, aangezien zij het talent graag in actie willen zien in een zwaardere competitie. 

Ödegaard speelde anderhalf seizoen voor sc Heerenveen en kwam in het afgelopen seizoen uit voor Vitesse. De Noor kwam in totaal tot 75 wedstrijden in de Eredivisie en vond daarin twaalf keer het net. Volgens de Telegraaf gaat Ödegaard tijdens zijn vakantie een knoop doorhakken over zijn toekomst.

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog