Logo Voetbalblog
Ajax wil stunten met komst Bergwijn

mei 2019 • Transfers

Ajax wil stunten met komst Bergwijn

De Telegraaf meldt dat Ajax interesse zou hebben in de diensten van Steven Bergwijn. De 21-jarige buitenspeler moet overkomen van concurrent PSV. De Amsterdammers zouden inmiddels al geïnformeerd hebben bij het management van Bergwijn, die zelf ‘niet afwijzend’ tegenover een transfer zou staan.

“Ik kan niet ontkennen dat Stevie tussen Marc Overmars en mij ter sprake is gekomen”, erkent zaakwaarnemer Van Kooperen in gesprek met de Telegraaf. De geboren Amsterdammer heeft nog een contract tot medio 2022 bij de Eindhovenaren. Bovendien zouden er vanuit het buitenland meerdere kapers op de kust zijn. Ajax zou daarom diep in de buidel moeten tasten voor de diensten van de aanvaller. PSV wil naar verluidt minimaal 40 miljoen ontvangen voor Bergwijn. Hiermee zou het transferrecord van de club uit de lichtstad worden verbroken.

Ajax is vooralsnog zeer actief op de transfermarkt. Bergwijn zou naast Razvan Marin (Standard Luik), Kik Pirie (sc Heerenveen) en Kjell Scherpen (FC Emmen) de volgende aanwinst moeten worden van de Amsterdammers.

Bergwijn was dit seizoen goed voor 32 competitieduels waarin hij 14 doelpunten maakte en 12 assists leverden. De buitenspeler speelt aanstaande woensdag zijn laatste wedstrijd van dit seizoen. PSV ontvangt in het eigen Phillips Stadion Heracles Almelo. 

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog