Logo Voetbalblog
Deze 5 topclubs willen Bazoer
© Pro Shots

februari 2016 • Transfers

Deze 5 topclubs willen Bazoer

Verschillende Europese topclubs willen zich dolgraag versterken met de jonge middenvelder. Wij zetten vijf belangrijke gegadigden op een rijtje.

Napoli

De Italiaanse titelkandidaat had zijn pijlen gericht op Davy Klaassen, maar bleek in de winterstop ook Bazoer te willen aantrekken. Sterker nog: Ajax was volgens De Telegraaf al rond met Napoli en gaf de club toestemming met de middenvelder te praten. Bazoer wees het aanbod om in de winter over te stappen echter af.

Juventus

Volgens Tuttosport ziet de regerend landskampioen van de Serie A Bazoer als de gedroomde opvolger van Paul Pogba, die deze zomer zo goed als zeker vertrekt uit Turijn. Aangezien Bazoer een aanbod van Napoli afwees, lijkt hij een overstap naar Italië echter niet te prefereren.

Manchester City

City houdt Bazoer al lang in de gaten: al sinds zijn tijd bij PSV, om precies te zijn. De middenvelder bracht met zijn broer zelfs een bezoek aan Manchester. Bazoer vertelde in Voetbal International echter dat zijn ouders het beter vonden dat hij in Nederland bleef, dus koos hij voor Ajax. Het is echter niet ondenkbaar dat het poenerige City deze zomer een nieuwe poging waagt.

Barcelona

De geruchten dat de Catalanen Bazoer nauwlettend in de gaten houden doken enkele maanden geleden op en bleken behoorlijk concreet: Barcelona nam al contact op met de broer van Bazoer, tevens zijn zaakwaarnemer. Toch lijkt de middenvelder het niet als een transfer op de korte termijn te zien, geeft hij tegenover VI aan: “Ik moet gewoon zorgen dat ik de lijn van afgelopen jaar doortrek en wie weet komt er dan iets moois uit voort.”

Chelsea

Ook de club van Guus Hiddink heeft zijn pijlen gericht op ‘nieuwe Rijkaard’, zoals hij in de Engelse pers genoemd wordt. Bazoer’s broer werd volgens De Telegraaf op het trainingscomplex van Chelsea gesignaleerd en scouts houden Bazoer al enige tijd in de gaten. Hoewel de transfersom van de middenvelder op 30 miljoen geschat wordt, zou dat bedrag door de vele interesse wel eens flink kunnen oplopen.

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog